Eräs Teatteri
Slideshow (100%x100%)

Eräs Klubi

 

Joskus meiltä kysytään, miten teatteritoiminnasta kiinnostunut voisi tulla Eräs Teatteriin tutustumaan.

Tässä vastaus: Eräs Klubi on uusi aikuisille tarkoitettu teatteriharrastukseen keskittyvä kohtaamispaikka. Klubi kokoontuu Eräs Teatterilla keväällä vielä kolme kertaa.

Jos sinua kiinnostavat esim. draamaharjoitukset, teatterileikit, hahmopajat, äänenkäytön harjoitukset, kahvittelu (teenjuonti) ja keskustelu, ilmoittaudu mukaan s-postitse erasteatteri@gmail.com.
Eräät klubiemännät: Ansu Laine ja Sanna Kukkonen.

Hinta: Hahmopajan hinta on 20 €, muut kerrat 5 €/ kerta. Maksun voi suorittaa yleisimmillä maksuvälineillä tai smartum / e-passi -eduilla. 
 

KEVÄÄN OHJELMA

to 7.4. klo 18.00 HAHMOPAJA
Hämeenlinnan Miniteatterin kasvatti, nykyään Helsingin Kaupunginteatterin (HKT:n) näyttelijä Sauli Suonpää vierailee klubilla ja ohjaa puolentoista tunnin hahmopajan. Kaikki mitä olet halunnut tietää hahmon rakentamisesta - tai ainakin paljon uutta! Kun klubilla on vieraileva kouluttaja, osallistumismaksu on 20€.

to 5.5. klo 18.00 "Vesihiisi sihisi hississä"
Tällä klubikerralla keskitytään äänenkäyttöön, edetään sanoista ja äänistä repliikeiksi, harjoitellaan riimejä ja erilaisia tunnetiloja. Ohjaajina Eräs Teatterilta Riitta Hietanen ja Sanna Kukkonen. Osallistumismaksu kahvirahan verran eli 5€.

to 19.5.klo 18.00 "Variantti, kameleontti vai mutantti"
Jatketaan leikittelyä teksteillä - mitä tapahtuu, kun näkökulma, aika, paikka, henkilöhahmo tms. vaihtuu, lisäksi mukavia keskittymisharjoituksia. Ohjaajina Eräs Teatterilta Liisa ja Jomi Virtanen.  Osallistumismaksu kahvirahan verran eli 5€.

 

AJANKOHTAISTA

 

 

Cohen-illat

viisi esitystä ajalla

9.9 - 2.10

Sauli Sipponen muusikkoystävineen esittää Leonard Cohenin lauluja ja luo melankolista tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin. Cohenin musiikki ja koskettavat tekstit pääsevät oikeuksiinsa Eräs Teatterin idyllisessä miljöössä.

- - - - - - - - - - - - - - -

Syksyn näytelmä Ryppytrikki 

ensi-ilta

la 29.10 klo 17

- - - - - - - - - - - - - - -

Uutta Eräs Teatterissa:
Eräs Klubi on uusi aikuisille tarkoitettu teatteriharrastukseen keskittyvä tapaamispaikka. 
Jos sinua kiinnostavat esim. draamaharjoitukset, teatterileikit, hahmopajat, äänenkäytön harjoitukset, kahvittelu ja keskustelu, ilmoittaudu mukaan s-postitse erasteatteri@gmail.com.


 

 - - - - - - - - - - - - - - -


Seuraa meitä: